Privatlivspolitik

Netavisen Sameksistens.dk er en hjemmeside, der er drevet og ejet af:

Sameksistens ApS
Istedgade 62, 5.tv.
1650 København V 
Telefon: 22 54 74 12
CVR: 35389660
E-mail: sameksistens@outlook.dk

Når besøger sameksistens.dk og/eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du samtidig nedenstående persondatapolitik.


1. Indsamling af oplysninger 

Sameksistens.dk indsamler og behandler de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med brugerregistrering, tilmelding til nyhedsbrev eller ved henvendelse på vores kontaktformular. Vi indsamler E-mail samt eventuelt navn, adresse og telefonnummer.

Oplysningerne indsamles og behandles for at kunne levere den ydelse, du har anmodet om (nyhedsbrev, besvarelse af henvendelse mv.) – og indsamles inden for rammerne af den gældende lovgivning, herunder databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven.


2. Vi bruger oplysningerne til at forbedre vores produkt og service

Vi indsamler trafikdata på sameksistens.dk, når du besøger hjemmesiden. Disse data bruger vi til at få et større kendskab til, hvor meget de enkelte artikler bliver læst. Det hjælper os til at forbedre netavisen. Vi indsamler disse data ved hjælp af Google Analytics.

Læs mere under vores cookiepolitik.


3. Du kan afmelde nyhedsbreve

Du kan afmelde nyhedsbreve fra Sameksistens.dk nederst i de mails, du modtager fra Sameksistens.dk. Når du afbestiller nyhedsbrevet, slettes dine data.


4. Persondata bruges ikke til markedsføring

De indsamlede data bruges ikke til markedsføring.


5. Opbevaring af data

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe, det er relevant i forhold til det formål, de blev indsamlet til. Herefter bliver de slettet.


6. Rettigheder og kontakt

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Sameksistens.dk har om dig. Det kan du ved at at sende mail til sameksistens@outlook.dk.

Hvis de oplysninger, vi har om dig, ikke er korrekte, kan du altid få dem ændret eller slettet. Du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke til, at vi behandler dine oplysninger.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage skal indgives til Datatilsynet.

Hvis du i øvrigt har spørgsmål om behandling af personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os ved at sende mail til sameksistens@outlook.dk.

Denne privatlivspolitik er senest opdateret den 23. oktober 2018.